Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I ON SE OGLASIO

Bivši šef hrvatskih sudaca iznenadio objavom o Baby Lasagni, evo što je napisao

Grand Final of the 2024 Eurovision Song Contest, in Malmo
Foto: LEONHARD FOEGER/REUTERS
1/6
12.05.2024.
u 17:24

Bivši šef hrvatskih nogometnih sudaca na svojem je Instagramu komentirao rezultate Izbora za pjesmu Eurovizije

Bruno Marić, donedavni šef sudačke komisije Hrvatskog nogometnog saveza recentno je otvorio svoj Instagram-profil. Prošle jeseni, dok ga je otvarao, hrvatskoj je javnosti naložio da će mu Instagram služiti kao mjesto na kojem će educirati mlađe naraštaje hrvatskih sudaca. Rekao je tada, da će uz taj alat hrvatski suci koji dolaze na veliku scenu biti još bolji. Marićeva Instagram platforma trebala je biti i mjesto na kojem će se svatko onaj tko se na njoj nađe, moći educirati o sudačkim propustima i pravilima nogometa... 

Ali kad se u istu rečenicu stave Bruno Marić, njegov Instagram profil i Baby Lasagna, onda se lakoćom može doći do zaključka da se Marić na Instagramu nije bavio suđenjem. Naime, bivši šef hrvatskih nogometnih sudaca na svojem je Instagramu komentirao rezultate Izbora za pjesmu Eurovizije. Podsjetimo, Baby Lasagna je na Eurosongu u švedskom Malmöu zauzeo drugo mjesto, iza pobjednika Nema iz Švicarske.

- "Iako već odavno nisam gledao Eurosong, jučer sam bio uz ekran hipnotiziran, doslovno, jer ovakvu promociju Hrvatske, mogu donijeti samo Vatreni sa Dalićem i Lukom na čelu kolone!! Hvala Srbiji na 12 bodova od publike i Žirija! Iako smo nominalno drugi, naravno da smo prvi, jer publika u svijetu je rekla svoje! Bravo Baby Lasagna i hvala ti - napisao je Marić.

Komentara 1

Avatar Bill Carson
Bill Carson
20:54 12.05.2024.

Nije igrao rukom, ili je igrao, a nije bilo namjere. Namjera je bitna, ali nekad i nije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije